Waterlodge
  • Oppervlakte 49 m2
  • Terras 10 + 11 m2
  • Slaapkamers 1 of 2
  • Badkamers 1
  • Aantal Personen 2 of 4

De Waterlodge is een heerlijke bestemming waar het elke dag vakantie is. Zowel binnen als buiten. Deze schitterende woning is, de naam zegt het al, direct gelegen aan een fraaie waterpartij.
En helemaal in harmonie met de omgeving.

De buitenbekleding is een stijl­ volle mix van houten facades in bruintinten, omlijst met witte randen. Het schitterende buiten­ terras is een prachtige, over­ kapte veranda en staat met de poten echt in het water.

De opzet van dit heerlijke huis is bijzonder ruim. Met een grote living, een grote slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. De woonkamer, met een luxe open keuken die vanzelfsprekend van alle gemakken is voorzien, heeft aan de waterzijde grote ramen. Deze zorgen niet alleen voor veel lichtinval, maar verbinden ook binnen met de buitenwereld. En met het genoemde terras. Vanaf dat terras is er een trapje naar een in het water gelegen vlonder. Ideaal voor de afvaart van een kano of supboard. Maar ook een private steiger waar u lekker kunt lezen of bor­ relen. Al dan niet met de voetjes in het water. Wie doet je wat.

De Waterlodge is er in verschil­ lende uitvoeringen. Waarvan twee woningen met een eigen wellness. Vraag naar de moge­ lijkheden.

Plan een bezichtiging

Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons team.
Wij staan klaar om je kennis te laten maken met Resort de Parel.

Aanhef
* verplichte velden

Veelgestelde vragen

top
Stel jouw lodge samen! Contact

Neem contact op met ons team.
Wij staan klaar om je kennis te laten maken met Resort de Parel.

+31 (0)6 22 33 69 40

verkoop@deparel.com

* verplichte velden